Quality Management
easyITSM staat voor efficiënte, effectieve en eenvoudige dienstverlening en daarmee ook voor efficiënte, effectieve en eenvoudige processen. Dat beweren we niet alleen, dat tonen we ook aan.

Uw IT serviceorganisatie ligt waarschijnlijk voortdurend onder het vergrootglas van een financial controller of inkoper, want kostenefficiënt is het sleutelwoord in de IT. Daarnaast verwachten uw klanten dat uw diensten voldoen aan allerlei kwaliteitsstandaards, zoals ISO 9001.

Wij bieden u niet alleen de tooling die u hiervoor nodig heeft, wij bieden u ook advies bij het implementeren en voortdurend verbeteren van een efficiënt, effectief en eenvoudig kwaliteitsmanagementsysteem. Geen log en ondoorgrondelijk handboek, maar een overzichtelijk en geïntegreerd geheel van uw processen en organisatie. Met de KPI’s om aan te tonen dat uw IT serviceorganisatie klanttevredenheid biedt, voldoet aan de gewenste standaards én efficiënt en effectief werkt.
easyITSM helpt u uw processen voortdurend te verbeteren, door samen met u meetbare procesindicatoren vast te stellen en te implementeren. En wij helpen u bij het opzetten of professionaliseren van uw interne auditorganisatie, zodat uw organisatie daarna zelf in staat is te toetsen of uw processen nog aan de verwachtingen en de standaards voldoen. Effectief, efficiënt en eenvoudig.